Hopp til innholdet

Det er innholdet som teller

  • av

Jeg har noen av landets ledende bedrifter på kundelisten – vil du slå følge?

Storyteller/tekstforfatter og journalist/fotograf (Medlem Norsk Journalistlag) produserer innhold til presse, sosiale medier, hjemmesider og i forbindelse med digitale kampanjer.

Jan Helge Kalvik har 35 års solid erfaring som journalist og er en PR-rådgiver som hjelper deg opp og frem.

– Jeg forstår bedrifter som er genuint opptatt av å drive seriøs business, og som arbeider aktivt for å skape verdier for og sammen med sine kunder. Du – som meg – er spesialisert innenfor fagfelt som krever knowhow og kompetanse.

– Med min journalistiske bakgrunn, solide erfaring fra norsk presse og dokumenterte resultater på vegne av våre kunder, er jeg sikker på at jeg kan bidra positivt for ethvert firma som ønsker å styrke sitt omdømme og sine resultater. Jeg er særlig sterk når det gjelder business to business, men bidrar også positivt når det gjelder business to consumer. La meg hjelpe din markedsavdeling med å nå målene både når det gjelder oppmerksomhet og økonomi.

Kontakt: Mobil +47 922 05 699

WhatsApp: +47 922 05 699

E-post: jan.kalvik@suksess.com

Legg igjen en kommentar