Filippa K og Infor M3 Fashion med perfekt passform

Publisert den


– Infor, ledende leverandør av forretningsapplikasjoner som betjener mer enn 73.000 kunder på verdensbasis, kunngjorde i dag at det ledende svenske motemerket Filippa K har tatt i bruk Infor M3 Fashion som et ledd i prosessen med å styrke bedriftens raske vekst samtidig som at forretningsmodellen endres. Infor vil hjelpe Filippa K til for å øke produktiviteten og effektiviteten samt støtte ekspansjon. Det åpnes stadig nye butikker og merket lanseres internasjonalt på nett.

Ryggraden i selskapet
Som et dynamisk moteselskap med komplekse prosesser hadde Filippa K, etter rask vekst, vokst ut av sitt forrige system.

For å støtte internasjonal vekst og utviklingen fra rent engrossalg til en ny forretningsmodell med både engrosvirksomhet og detaljhandel, var det nødvendig å få på plass et Enterprise Resource Planning (ERP)-system som kunne fungere som ryggraden i selskapet.

Etter å ha vurdert en rekke alternativer mot kriteriersom omfattetf leksibilitet, skalering, funksjonalitet, lokal tilstedeværelse, valuta for pengene og totale eierkostnader (TCO), ble Infor M3 for Fashion valgt. En av de tyngste argumentene for valget av Infor M3 er evnen til å håndtere moteindustriens prosesser i detaljnivå, og nyansene som kjennetegner moteindustrien.

InforM3vil fungere som ryggraden i selskapet og integreres fullt med FilippaK Product Lifecycle Management (PLM), tredjepartslogistikk (TPL), point of sale (POS), e-handel, Business Intelligence (BI), HR & lønnssystemer.

Effektiviteten levert av Infor M3 forFashion vil  frigjøre personalressurser til å fokusere på å identifisere markedsmuligheter og vekstpotensiale.

Filippa K: Utmerket passform
– Dynamikken i moteindustrien gir komplekse prosesser, og det er mange nyanser som tradisjonelle ERP-systemer rett og slett ikke håndterer, sier Susanna Liljeqvist, CIO, Filippa K. – Infor M3 har utmerket passform for moteindustrien. De fleste ERP-systemer er tunge og klumpete, men Infor M3 for Fashion er veldig slank og en glede å jobbe med. I en virksomhet fokusert på stil er det en ekstra bonus.

Infor: Et flott eksempel
– Moteindustrien beveger seg i et hurtig tempo, og aktørene må være fleksible og smidige for å takle de endringer og muligheter som dukker opp, sier Henrik Billgren, Infor M3 produktsjef. – Filippa K er et flott eksempel på en raskt voksende virksomhet som bruker Infor M3 Fashion å øke smidigheten og tøyle kompleksiteten samtidig som man blir i stand til å møte større utfordringer og utnytte mulighetene i markedet.

Hold deg oppdatert

Om Infor
Infor hjelper 73.000 kunder i mer enn 200 land og territorier til å forbedre sine operasjoner, drive vekst og hurtig tilpasse seg markedsendringer. Infor tilbyr dype industrispesifikke applikasjoner og programvareløsninger, designet for hurtighet og med en innovativ brukeropplevelse som er enkel, transparent og elegant. Infor leverer fleksible distribusjonsalternativer som gir kundene frihet til å velge om de vil kjøre sin business lokalt, i nettskyen eller begge deler. For å lære mer om Infor, gå til www.infor.com.
# # #

 

Pressekontakt:

Iris Hjelmstedt PR Coordinator, Filippa K

Office: +46 8 615 70 93 | mobile: +46 704 433 248

E-mail:  Iris.hjelmstedt@filippa-k.se | http://www.filippa-k.com/en/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *