ASSY 3.0 Kombi fra Würth: – En evolusjon av Franske treskruer!

Publisert den

Würth ASSY 3.0 Kombi med Delta Seal belegg er en liten revolusjon innen treskruer. Den unike oppbyggingen kombinert med det ekstremt bestandige belegget, Delta Seal, gir store tidsbesparelser og svært høy korrosjonsbestandighet.

Kombiskruen er på mange måter det neste steget videre fra en fransk treskrue, forteller produktsjef, Magnus Stensaas.

Utviklet for enklere og mer effektiv montasje

Her har Würth konstruert en skrue som skal gjøre jobben enklere og resultatet bedre. En viktig fordel med kombiskruen er at man ikke trenger å forbore, takket være skruens motgjenge som reduserer faren for sprekkdannelse ved montering. Sammenlignet med tradisjonelle franske treskruer vil man her kunne spare enormt mye tid på små og store prosjekter, fremhever Stensaas. Skruen har asymmetrisk gjengegeometri i tillegg til at den er herdet, noe som gir 20-30 % høyere kapasitet enn tradisjonelle franske treskruer. 

ASSY 3.0 Kombi kan brukes på alle type jobber der man bruker franske treskruer i dag, som sammenføyning av bærende treforbindelser og stål til tre-applikasjoner. Kombiskruen har også fordelen av at man både kan bruke tradisjonell sekskantpipe og AW-bits. Ellers er skruen utstyrt med skaftfres, som reduserer innskruingsmomentet, kjent fra resten av ASSY-serien. Det at man trenger mindre kraft for å montere skruen sparer ikke bare tid, men skåner også maskin og håndverker, understreker Stensaas. 

Et unikt belegg for aggressivt nordisk klima

En annen viktig fordel med ASSY Kombi 3.0 Delta Seal, er det unike belegget. Å bygge i Norge kan være krevende grunnet det harde klimaet, i tillegg til at vi bruker mye modifisert trevirke som er svært korrosivt mot korrosjonsbeskyttende belegg, forteller Stensaas og legger vekt på at det gjennomtestede Delta Seal-belegget gir unik beskyttelse. Belegget gir skruen en enorm bestandighet mot korrosjon, samtidig som det har gode mekaniske egenskaper og kan eksponeres for høye temperaturer. Dette betyr i korte trekk at selv om du skrur i svært hardt materiale med høy friksjon vil belegget fremdeles være intakt etter montering.

En investering i tid og bestandighet

– Jeg tror mange som har brukt franske treskruer vil oppleve en mye enklere montering med vår kombiskrue, forteller Stensaas. Mange er godt vant med en skrue som har vært relativt uendret i veldig mange år, men tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder er ekstremt positive. Tidsbesparelsen ved montasje samt den økte lastkapasiteten gjør rett og slett kombiskruen til et solid fremskritt, avslutter Stensaas.

For mer informasjon, kontakt

Magnus StensaasProduktsjef Würth
Direkte tlf: +47 475 14 946


E-post: magnus.stensaas@wuerth.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *