Effektivt og lønnsomt ruteskift med all inclusive-pakke signert Würth

– Med vår pakkeløsning for ruteskift går både jobben og faktureringen raskere, forteller Henning Sørensen hos Würth.

Würth tilbyr nå en all inclusive-pakkeløsning for ruteskift som både forenkler jobben og gjør den mer effektiv og lønnsom. Alt du trenger til ett ruteskifte leveres komplett i en eske.

Dermed har man alt på ett sted og logistikken på verkstedet blir enklere. Og når jobben er gjort og kunden skal faktureres, så har du bare ett artikkelnummer å forholde deg til.

Komplett løsning
– Da kan du være sikker på å få betalt for alt, administrasjon og fakturering effektiviseres. Dette er vinn-vinn for alle parter, understreker produktsjef Henning Sørensen hos Würth.
Ruteskift-pakken inkluderer selve det sesonguavhengige 1-komponent polyuretanbaserte rutelimet Ultimate (400 ml patron), primer, Active Clean og primerkost for å legge primer på glasset.

For store ruter
Würth har et spesiallim for store ruter, som for eksempel nyttekjøretøyer som buss eller lastebil. MS4: Dette er et rutelim basert på MS polymer. Denne inneholder verken isocyanater eller løsemidler. Limet leveres på en 600 ml pølse. Dette har god vedheft selv uten bruk av primer. MS4 er lett å jobbe med og gir et fremragende resultat på mange ulike materialer. UV- og aldringsbestandigheten er også veldig bra.

Populært
– Vi får gode tilbakemeldinger på denne pakkeløsningen. Det er enklere å ha alt i en pakke, og innholdet er nok for ett ruteskift på alt fra store og små personbiler til varebiler som for eksempel Sprinter. Würth har en bred portefølje produkter og tilbehør for ruteskift til både person, varebil og tyngre kjøretøy. Informasjon om de ulike løsningene er samlet på denne linken: https://bit.ly/2Gb4pN2

For mer informasjon, kontakt;

Henning Sørensen
Produktsjef/Product Manager
Direkte tlf: +47 48 88 36 62
E-post: henning.sorensen@wuerth.no

https://www.wuerth.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *