WIT FIX: Ny flytende forankringsplugg fra Würth

Publisert den

WIT FIX er et kjemisk anker for lette innfestinger i alle forankringsunderlag. Massen injiseres i et rengjort borehull og herder i løpet av tre til fem minutter. Massen er ideell for bruk i både eksisterende og nye borehull.

Du har kanskje opplevd å stå midt i arbeidet og mangle plugg med riktig diameter – eller boret er avvikende?

Smart å ha på lur

– Den manglende pluggen blir kostbar hvis du blir nødt til å avbryte arbeidet og dra til butikken. Det kan være smart å ha WIT FIX på lur, smiler produktsjef Magnus Stensaas hos Würth.

En av de store fordelene med denne løsningen er at du ikke trenger å ta hensyn til størrelsen på borehullet eller diameteren på boret.

Sterk løsning

Injisere den flytende to-komponent polyuretanmassen rett i hullet og la det herde i tre til fem minutter. Så er det bare å skru til, forteller Stensaas.

Pluggen blir svært sterk: – Her som ofte ellers er det underlaget som bestemmer hvor kraftig et oppheng blir.

Alt inkludert

WIT FIX kan pusses ned og slipes – den er også overmalbar. WIT FIX kan fungere som en universal problemløser og reparasjonskit og hører naturlig med i verktøykassen når man bedriver renoveringsarbeid.

– Alt du trenger følger med i den hendige forpakningen. Patronen inneholder 25 ml, det er to blanderør og to netthylser i pakken, forteller Stensaas.

Mange muligheter

– Alle typer håndverkere er i målgruppen og vil ha nytte av denne, alt fra snekkere til rørleggere, og fagfolk i profesjonelle tekniske fag. Her er bruksområdene tilnærmet ubegrenset, understreker Stensaas.

– WIT FIX er flytende og vil tette langt bedre enn en vanlig plast/nylonplugg.

Presentasjonsvideo:

Pressebilder til fri redaksjonell bruk

Kontakt jan.kalvik@suksess.com for høyoppløselige versjoner

Link til mer informasjon:

https://nettbutikk.wuerth.no/festemidler/mekaniske-mellomtunge-og-lette-ankere/injiseringsmasse-wit-fix

For mer informasjon, kontakt

Magnus Stensaas

Produktsjef Würth
Direkte tlf: +47 475 14 946
E-post: magnus.stensaas@wuerth.no