Uponor AS med ny distriktssjef Rogaland

Publisert den

Oslo 7. mai 2016: Uponor AS holder trykket oppe i Rogaland. Nå er Erik Gysland (43) på plass som distriktssjef med ansvar for hele fylket. Han tar over for Arne Aa, som gjennom ni år har bidratt svært positivt for Uponor AS.

Erik er er utdannet rørlegger/industrirørlegger/platearbeider og har arbeidet i Forus Rør i flere år. Han har også bred erfaring innen offshoreindustrien med personellansvar.
– Jeg har vært i sving en måneds tid for Uponor AS, og det er absolutt hyggelig å arbeide med selskapets mange unike produkter i Rogaland, forteller Erik Gysland.

Skaper resultater
– Jeg har et stort område med mange flotte kunder og samarbeidspartnere. Jobben min er å sørge for at disse får best mulig resultater av samarbeidet med Uponor AS, understreker Gysland.
I tillegg til å markedsføre Uponor AS sine produkter og løsninger via de vanlige kanalene, så arrangerer selskapet også en rekke kurs innen blant annet tappevann og gulvvarme.

Personlig kontakt
– Den gode personlige kontakten med kunder og samarbeidspartnere er viktig og bidrar til at vi stadig kan forbedre oss og yte litt mer enn hva kundene forventer, sier Gysland.

For mer informasjon se http://www.uponor.no

 

Pressekontakt:
Petter Vang
Adm. Dir.
T 64 95 66 01
M 488 99 983
petter.vang@uponor.com

Kontaktinfo:
Erik Gysland
Distriktssjef Rogaland
M 928 03 211
E erik.gysland@uponor.com