Maksimalt grep og styrke

Publisert den

Oslo, 18. mars 2016: Würth Norge har en nyvinning på markedet, en barsk engangshanske som tåler mye juling. Den passer utmerket på bygg og anlegg, verksteder eller service- og vedlikeholdsoppdrag hvor det er behov for et godt grep selv om det skulle flyte litt olje eller andre urenheter ut over grepet.

– Med denne holder du grepet nærmest uansett hvor oljete, klinete eller møkkete jobben er, fremhever produktsjef Morten Stenseth. Det er bruken av nitrilgummi som gir denne hansken svært gode egenskaper.

Hansken er knall oransje, du ser hvor du har lagt den fra deg, den er serratert over det hele for å gi optimalt grep. Hansken sitter også som et skudd. Den leveres i tre størrelser og leveres i pakninger på 50 stk. i hver.

Kontaktperson:
Produktsjef Morten Stenseth
Telefon: 91 71 41 21
E-post: morten.stenseth@wuerth.no