Skjermbilde 2015-08-30 kl. 17.41.35

Det er vi som produserer profesjonelle pressemeldinger og innhold til hjemmesider og sosiale medier. Tekst, foto og video står på menyen.

Vi forstår bedrifter som er genuint opptatt av å drive seriøs business, og som arbeider aktivt for å skape verdier for og sammen med sine kunder. Du – som oss – er spesialisert innenfor fagfelt som krever knowhow og kompetanse. Vi respekterer kunnskap og hardt arbeid.

Med vår journalistiske bakgrunn, solide erfaring fra norsk presse og dokumenterte resultater på vegne av våre kunder, er vi sikre på at vi kan bidra positivt for ethvert firma som ønsker å styrke sitt omdømme og sine resultater. Vi er særlig sterke når det gjelder business to business, men bidrar også positivt når det gjelder business to consumer. Vi kan hjelpe din markedsavdeling med å nå målene både når det gjelder oppmerksomhet og økonomi.

Vi tar oss av pressemeldinger, vi skriver og fotograferer, produserer og distribuerer, lager kundemagasiner fra A til Å, bidrar med innhold til hjemmesider og sosiale medier – og hjelper også til med markedsføringen. Vi vet nemlig godt hvor du får mest igjen for annonsekronene.

Vi har en velfylt verktøykasse, og vet hvilke metoder og virkemidler som skal benyttes. Vi benytter også sosiale medier effektivt, noe både våre nasjonale og internasjonale kunder nyter godt av.

Logo Public Relations Norway

Kontakt Jan H. Kalvik

Journalist / Fotograf

E-post: jan.kalvik@suksess.com
Mobil (47) 922 05 699

Public Relations Norway AS

c/o ShareSpaces

0366 Oslo