– Vil bli enda bedre, lokker med nettbrett

– NRF Databasen har gjennom de siste to årene blitt betydelig oppgradert. Brukervennlighet og innhold er kraftig oppjustert og tilfredsstiller dagens og fremtidens krav. Investeringene vi har gjort i videreutvikling av bransjedatabasen gir god uttelling for hele verdikjeden i VVS og VA bransjen, forteller daglig leder Terje Røising til VVSForum.

– Nå ønsker vi innspill fra bransjen om hvordan endringene oppfattes og hvordan vi kan bli enda bedre, sier Røising.

Selv om Norske Rørgrossisters Forening (NRF) naturlig nok har solid kunnskap om sine mange kunder, er det viktig å holde tritt med utviklingen. For kunnskap gir bedre service overfor brukerne av NRF Databasen og App.

– Siste nytt fra vår side er denne kjappe elektroniske undersøkelse som man gjør unna på et par minutter. Ingen innlogging er nødvendig, understreker Røising, men han understreker at undersøkelsen er beregnet for alle som jobber i eller med VVS og VA bransjen.

Legger du igjen navn og e-post er du med i trekningen av en splitter ny Ipad. NRF deler ut tre slike nettbrett til deltakerne som registrerer seg. I tillegg vanker det 10 flotte NRF-krus til tilfeldig utvalgte.

– Deltar du i spørreundersøkelsen, så skal du også ha en mulighet for gevinst, sier Røising.

Delta ved å klikke her