Würth leverer komplett løsning for kosteffektiv karminnfesting

Publisert den

Würth Norge følger opp ambisjonene om å gi håndverkeren bedre totaløkonomi og flere komplette løsninger. Under Bygg Reis Deg 2015 demonstreres blant annet en ny og komplett, kostnadseffektiv løsning for karminnfesting.

– Vi lytter til våre kunder, og driver massiv produktutvikling for å effektivisere håndverkerens hverdag, forteller Paul Sætheren og Rune Kalvik. Den originale vaterskruen er et godt eksempel på en liten, men god nyhet for alle som driver med karminnfesting og vil ha et effektivt, presist og kostnadseffektivt verktøy.

Den Teknologisk Institutt-testede skruen holder vinduene og dører på plass og gir samtidig svært bra justeringsmuligheter. Vaterskruen erstatter kiler og klosser og reduserer problemet med kuldebro. Samtidig kuttes tidsforbruket mens kvaliteten på utført jobb øker, understreker Sætheren.

– Vaterskruen gjør det for eksempel enkelt å nivellere vinduene i en hel fasade slik at resultatet blir optimalt både når det gjelder styrke og visuelt inntrykk, forklarer Kalvik. Vinduene kommer i lodd og vater uten at håndverkeren trenger å bruke mye tid på å tilpasse klosser og kiler.

I Würths komplette program for karminnfesting er vaterskruen i godt selskap. Her finner håndverkeren den tilhørende nøkkelen og pipebits. I tillegg er det utviklet en vaterskinne som er justerbar fra 60 – 210 cm. Videre finner man alt av fugemasser og skum som er spesieltilpasset vindu og dørmontasje.

Det vil være praktisk demonstrasjon og test av produktene og løsningene på Würths stand under Bygg Reis Deg, 14. – 17. oktober 2015. Stand nr. D04-29.

Kontaktperson:
Produktsjef Rune Kalvik
Telefon 464 01 207
E-post: rune.kalvik@wuerth.no