Würth Orsy Smart gjør jobben enklere for fagfolk

Publisert den

Travle byggeplasser, gjerne høyt oppe og langt inne, krever et alternativ eller tillegg til den store utstyrscontaineren på bakkenivå.

Würth har utviklet en snedig løsning, Orsy Smart. I tillegg til å holde orden på verktøy og forbruksmateriell, er den også innen umiddelbar rekkevidde.

– Dette er rett og slett en ekstra god logistikkløsning fra Würth, som gjør det enkelt for fagfolk å gjøre en god jobb. Minicontaineren er dimensjonert for å komme gjennom 80-dører som har 72cm åpning, og innholdet skreddersys i henhold til hva håndverkerne skal utføre på byggeplassen, forteller Paul Sætheren.

Påfyll av forbruksmateriell er svært fleksibelt, håndverkeren kan skanne en strekkode og bestille direkte, ta kontakt med Würths representant, butikk, kundesenter eller bruke ordinær netthandel.

– Det er kunden som bestemmer innholdet og hvor mye han eller hun har bruk for, understreker Sætheren. – For oss er dette en god måte å nå helt ut til håndverkeren på byggeplass. Alt av verktøy og for eksempel festemateriell, skum, fugemasser etc. har sine plasser, det er strekkoder på esker og hyllekant, og det er mulig å skanne disse og sende bestilling for påfyll rett fra anleggsplassen, forteller Paul Sætheren.

Bestiller håndverkeren før klokken 13.30 kan skapet være fylt opp før klokken 07.00 neste morgen.

Würths minicontainer Orsy Smart kan inspiseres under Bygg Reise Deg 2015, fra 14. – 17. oktober, på stand nr. D04-29.

Kontaktperson:
Produktsjef Bjørn Engh
Telefon 940 11 623
E-post: bjorn.engh@wuerth.no