Uponor AS med ny distriktssjef Rogaland

Oslo 7. mai 2016: Uponor AS holder trykket oppe i Rogaland. Nå er Erik Gysland (43) på plass som distriktssjef med ansvar for hele fylket. Han tar over for Arne Aa, som gjennom ni år har bidratt svært positivt for Uponor AS.

Erik er er utdannet rørlegger/industrirørlegger/platearbeider og har arbeidet i Forus Rør i flere år. Han har også bred erfaring innen offshoreindustrien med personellansvar.
– Jeg har vært i sving en måneds tid for Uponor AS, og det er absolutt hyggelig å arbeide med selskapets mange unike produkter i Rogaland, forteller Erik Gysland.

Skaper resultater
– Jeg har et stort område med mange flotte kunder og samarbeidspartnere. Jobben min er å sørge for at disse får best mulig resultater av samarbeidet med Uponor AS, understreker Gysland.
I tillegg til å markedsføre Uponor AS sine produkter og løsninger via de vanlige kanalene, så arrangerer selskapet også en rekke kurs innen blant annet tappevann og gulvvarme.

Personlig kontakt
– Den gode personlige kontakten med kunder og samarbeidspartnere er viktig og bidrar til at vi stadig kan forbedre oss og yte litt mer enn hva kundene forventer, sier Gysland.

For mer informasjon se http://www.uponor.no

 

Pressekontakt:
Petter Vang
Adm. Dir.
T 64 95 66 01
M 488 99 983
petter.vang@uponor.com

Kontaktinfo:
Erik Gysland
Distriktssjef Rogaland
M 928 03 211
E erik.gysland@uponor.com

 

Würth Ekspress: Leverer hurtig når det gjelder

- Vi skal gjøre det enklere for fagfolkene å gjøre en god jobb. Håndverkeren skal slippe å forlate byggeplassen fordi de holder på å gå tom for noe. Bare ring vårt kundesenter eller butikken, og du får levert på 1-2 timer, forteller Logistikksjef Stein Inge Viset.
– Vi skal gjøre det enklere for fagfolkene å gjøre en god jobb. Håndverkeren skal slippe å forlate byggeplassen fordi de holder på å gå tom for noe. Bare ring vårt kundesenter eller butikken, og du får levert på 1-2 timer, forteller Logistikksjef Stein Inge Viset.


Oslo 7. Mai 2016:
 Würth Norge kjører i disse dager i gang en unik nasjonal ordning hvor kundene kan få ekspresslevering direkte fra en av de 47 landsdekkende butikkene.

Logistikksjef Stein Inge Viset sier at ”…vi skal gjøre det enklere for fagfolkene å gjøre en god jobb. Håndverkeren skal slippe å forlate byggeplassen fordi de holder på å gå tom for noe. Bare ring butikken, og du får levert på 1-2 timer”.

Finjustert logistikk
Würth Ekspress dekker hele landet med sine 47 butikker, og har en profesjonell samarbeidspartner som kjører ut fra butikkene og til kundene.
–  Ved å benytte Würth Ekspress kan vår kunde bruke tiden sin på produksjon. I de tilfeller våre kunder ikke har tid eller anledning til å forlate arbeidsplassen, kan vi tilby vår ekspresstjeneste fra en av våre butikker, forklarer logistikksjefen.

Ser besparingen
Kundene har blitt stadig mer fokusert på effektivitet og utnyttelse av egen arbeidskraft og tid.
– Kundene vil unngå å tape arbeidsfortjeneste, de må også holde framdriften på prosjektet. Her har kundene blitt mye mer bevisst nå enn tidligere, dette gleder oss og vi har tatt utfordringen på strak arm og har etablert Würth Ekspress, forteller Viset.

God løsning
– Normalt vil vi levere innen 2 timer, i noen tilfeller rundt 1 time, forklarer Viset. Det er verdt å legge til at Würth Ekspress tilbudet gjelder butikksortimentet på 4 – 5.000 artikler. Og da vet fagfolka at de kan få det de måtte mangle innen 1-2 timer, understreker logistikksjefen og legger til at kunder som ønsker ekspresslevering kan ringe sin Würth-kontakt, butikk eller kundesenter, eller gå inn på nettsiden www.wuerth.no for mer informasjon.

Pressekontakt
Stein Inge Viset
Logistikksjef
Direkte tlf: +47 464 01 296
E-post: stein.inge.viset@wuerth.no