Maksimalt grep og styrke

Oslo, 18. mars 2016: Würth Norge har en nyvinning på markedet, en barsk engangshanske som tåler mye juling. Den passer utmerket på bygg og anlegg, verksteder eller service- og vedlikeholdsoppdrag hvor det er behov for et godt grep selv om det skulle flyte litt olje eller andre urenheter ut over grepet.

– Med denne holder du grepet nærmest uansett hvor oljete, klinete eller møkkete jobben er, fremhever produktsjef Morten Stenseth. Det er bruken av nitrilgummi som gir denne hansken svært gode egenskaper.

Hansken er knall oransje, du ser hvor du har lagt den fra deg, den er serratert over det hele for å gi optimalt grep. Hansken sitter også som et skudd. Den leveres i tre størrelser og leveres i pakninger på 50 stk. i hver.

Kontaktperson:
Produktsjef Morten Stenseth
Telefon: 91 71 41 21
E-post: morten.stenseth@wuerth.no

Håndverkerteppet HandyMat: Rull ut god service

Oslo 12. april 2016:  Würth HandyMat beskytter gulvet der du jobber og gjør kunden mer fornøyd. Håndverkerteppet er 90 x 300 centimeter og bidrar til å holde det rent samtidig som man beskytter gulvet hos kunden mot riper og hakk.

Det er nok å ta en titt på teppet for å forstå at dette er nyttig. Fotspor etter håndverkerstøvler er ikke noe kundene setter pris på, og enda verre er det når kunden oppdager riper og hakk i parketten etter håndverkerens verktøy og utstyr.

– Dermed er det like greit at teppet allerede fra fabrikk har fotspor, noe som får kunden til å smile.  Her er det bare å rulle ut god service, forteller produktsjef Paul Inge Sætheren i Würth Norge.

Handy-Mat er et solid teppe med god gummi under og sydde kanter. Teppet beskytter gulvet mot støv, vann og små slag. Det er lett å rengjøre. HandyMat kan brukes som gangbane. Teppet er tilgjengelig via Würth Norges netthandel, via selgerkorpset på 350 menn og kvinner og i de 47 Würth-butikkene spredt over hele Norge.

  • Unngå skader på kundens gulv.
  • Beskytter parkett og fliser mot fallende gjenstander, fukt, riper og hakk.
  • Brukes til gangbaner og underlag for verktøy og utstyr.
  • Beskytter gulvet der du jobber.
  • Enkelt å ta med seg servicejobber. Leveres med bærestropp.
  • HandyMat er miljøvennlig/kan gjenbrukes.

Mer informasjon finnes på www.wuerth.no

Kontaktperson:

Divisjonsleder Bygg og Anlegg: Paul Inge Sætheren
Tlf. 466 13 668
E-post: paul.saetheren@wuerth.no

 

Godt vedlikehold er sunt bondevett  

Oslo 11. april 2016: Når snøen har gått skal det gjøres mye, ikke minst når det gjelder klargjøring og forebyggende vedlikehold av maskiner og utstyr. Her som med alt annet – som man sår høster man.

Würth Norge har et pakketilbud til landbruket som er testet og kvalitetssikret av norske bønder. I tillegg er Würths solide kompetanse bakt inn.

– Vedlikeholdspakken er myntet på våronna og de tingene bonden trenger i denne hektiske perioden av året, forteller divisjonssjef Sven Olav Szallies. Alle innen landbruket har et større eller mindre verksted, og bonden er landets mest kompetente handyman.

Würth Norge leverer stor sett alt som trengs for å holde utstyr og maskineri i tipp topp stand. Hos Würth er det slangevakt 24 timer 7 dager i uka.

– Alle våre butikker har eget slangeverksted, og holder åpent dag og natt ved behov, forsikrer Szallies. Mer informasjon finnes på www.wuerth.no

Kontaktperson
Divisjonsleder Sven Olav Szallies
Telefon 907 40 099
E-post: sven.olav@wuerth.no